Toetame üheskoos päästetud küülikute ravi

MTÜ Rõõmsad Hüpped

loomade heaolu

Viidika, Kokaviidika, 71071 Viljandi maakond, Eesti


3. detsembril loome sotsiaalmeedias ürituse, kus tutvustame varjupaika, näitame varjupaiga elanikke ning vastame jälgijate küsimustele.

https://rhvarjupaik.ee/

Organisatsiooni eesmärk

Küülikute varjupaik on loodud 2023. aasta alguses ning oleme tänaseks muutnud üle 40 küüliku elu. Küülikute armas välimus ei peegelda nende iseloomu ja seetõttu hüljatakse nad kergekäeliselt ning tihti alati enne, kui kass või koer. Meieni jõuavadki enamasti hüljatud ning väärkoheldud küülikud, kes vajavad pidevat ravi ning palju hoolt ja mõistmist. Seega tegeleme igapäevaselt küülikute raviga, nende eest hoolitsemisega ning uue ja turvalise kodu leidmisega. Anname ka omalt poolt praegustele ja tulevastele küüliku omanikele võimalikult palju õiget ja ajakohast infot küüliku pidamise ja vajaduste kohta.

Talgute eesmärk

Küülikute varjupaigas on hetkel 10 põrandaaluse paljundaja käest päästetud küülikutüdrukut, kes vajavad steriliseerimist. See on oluline, et ennetada tulevikus tõsiseid tervisemuresid ning aitab kaasa neile uue kodu leidmisele.

Kuidas toetada

Annetada on võimalik MTÜ Rõõmsad Hüpped arveldusarvele:
MTÜ Rõõmsad Hüpped
EE817700771008828131

Lisaks on alati võimalik tutvuda meie kodulehel infoga, mida me igapäevaselt annetuste abil teeme ning varjupaigas vajame:
https://rhvarjupaik.ee/toetajale/