Rõõm ja rahu loodusest

Sihtasutus Maarja Küla

elukvaliteetkogukonna edendamine

Haavassaare, Kiidjärve, Põlva maakond, Eesti


28. oktoobril kell 16.00 peab Maarja Külas loengu taimetark Toivo Niiberg!

https://maarjakyla.ee

Organisatsiooni eesmärk

SA Maarja Küla pakub erihoolekandeteenuseid umbes sajale toredale inimesele. Maarja Küla hoiab oma "väravad" valla inimestele, kes tahavad osa saada Põlvamaa kaunist loodusest, nautida KuMe (Kunstinäitus Metsas) kunstiteoseid, jalutada meeli rahustavas labürindis ning soovi korral juua teed ja puhuda juttu meie pere liikmetega.
Sihtasutus loodi aastal 2001, meil on hetkel kuus peremaja Põlvamaal ja kaks Tartu linnas. Igapäevase elu juurde kuulub töötamine Arenduskeskuses olevates töötubades, mille toodang jõuab ka Tartus Lõunakeskuses asuvasse poodi. Teeme koostööd Räpina Aianduskooliga ning meie juures õpivad abiaednikeks need õpilased, kel huvi aianduse vastu.

Talgute eesmärk

Kutsume annetamistalgulisi kaasa lööma ravim- ja maitsetaimede labürindi täiendamisel ja osalema psühholoogi ja taimelabürindi idee ühe algataja, taimetarga Toivo Niibergi koolitusel. Koolitus sisaldab praktilist ja teoreetilist poolt.

Kuidas toetada

Sõber, kes sa hoolid enda tervisest ja soovid teha head, sul on haruldane võimalus lüüa kaasa mitmel erineval viisil meie annetustalgutel:
1. Tule Maarja Külla ning tee tööd labürindis, ennekõike peenarde ettevalmistamisel talveks ning teeradade korrastusel. Anna vaid teada aadressil ly@maarjakyla.ee , missugune aeg on sulle või sinu sõpruskonnale sobilik.
2. Tule 28. oktoobril 16.00 koolitusele, mille viib läbi psühholoog ja taimetark Toivo Niiberg, kus tutvustatakse labürinti moodustavatel peenardel kasvavaid taimi ja nende tervistavaid omadusi.
3. Sa võid teha rahalise annetuse, mida kasutatakse taimede ja taimede raviomaduste tutvustamiseks infotahvlitel ja läbi QR koodi. Nii saad sa iseseisvalt jalutada labürindil ning saada teavet seal kasvavatest taimedest ning kasutusaladest.

Kõige lihtsam on teha oma annetus Ma armastan aidata keskkonnas, või otse meie pangakontole EE692200221016750806, omanik: SA Maarja Küla, selgitus: Labürint või annetamistalgud.