Aita muuta Eesti korruptsioonivabaks!

Korruptsioonivaba Eesti

demokraatia

Telliskivi tänav 60a, Tallinn, Eesti

https://transparency.ee/annetamine

Organisatsiooni eesmärk

Ühing Korruptsioonivaba Eesti (KVE) on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille eesmärk on tegeleda korruptsiooni ennetamisega, tõsta Eesti elanikkonna korruptsiooniteadlikkust ja tegutseda Eesti ühiskonna läbipaistvuse ja demokraatia edendamise nimel. Oleme alates 2007. aastast rahvusvahelise korruptsioonivastase organisatsiooni Transparency Internationali akrediteeritud esindaja Eestis.
Tegeleme järjepidevalt Eesti korruptsioonivastase poliitika ning seaduste analüüsi, jälgimise ja mõjutamisega ettepanekute tegemise kaudu, et tagada struktuurse korruptsiooniennetuse tõus riigis. Samuti peame oluliseks sellealase teadlikkuse tõstmist nii konkreetsete sihtgruppide (riigi- ja kohaliku omavalitsuse ametnikud, ettevõtjad, ajakirjanikud, noored jt) kui ka avalikkuse seas üldiselt.

Talgute eesmärk

Meile annetades toetad korruptsiooni valdkonnas teadlikkuse tõstmist ja korruptsiooni ennetamist meie ühiskonnas laiemalt.
Seisame selle eest, et valitsemine oleks läbipaistev, ja seda nii kohaliku omavalitsuse kui ka riigi tasandil.
Peame oma südameasjaks tõhusa vihjeandjate kaitse arendamist Eestis.
Aitame erasektorit ärieetika ja korruptsioonivastaste meetmete küsimustes.
Tõstame noorte teadlikkust ja arendame demokraatiaharidust.

Kuidas toetada

Meie tegevust saab toetada läbi maksekeskuse lingi meie kodulehel https://transparency.ee/annetamine, aga ülekande võib teha ka otse meie pangakontole.
Saaja: MTÜ Korruptsioonivaba Eesti
Postiaadress: Telliskivi 60a, 10412 Tallinn
Panga nimi: AS LHV Pank
IBAN: EE637700771003128056
BIC/SWIFT: LHVBEE22